☛ FOLLOWERS

21 Oct 2011

=*_*= KISAH ANAK-ANAK BULUS, CHESTER PLAK SAKIT (29/9/2011) =*_*=

Turn Chester plak sakit selang 2-3 hari pas ChiChi sakit..
ni gmbr dia lepas [ CHICHI SAKIT ] ari tu..
so layan jer la gambar2 "basi" nih..

Alhamdulillah Chester Gendut dah sihat sepenuhnya, 
cuma still continue treatment utk fungus..
hari tu dia sakit lagi lame dr ChiChi,
dekat 5-6 hari jgk la mammeh terpaksa force feed dia,
pagi2 sblm pegi keje and petang blk umh..
nasib baik dia neh jenis x byk karenah.
nak suap2 tu xde ler berperang sangat 
cam ngan Chello or arwah Wiwi dulu..
2 hekor tu mmg juara perang bab2 mkn ubat..

Lepas Chester sakit ari tu, Lady Rusty lak menyusul..
tp nasib baik dia x sakit lame..
cuma kurang selera makan & monyok jer..
daddeh dorg belikan wetfud Avoderm 
sampai 7-8 tin.. hamek kawwwwwww..!! ;P
  

 monyok..


 pandangan dari atas, badan dia pun setat kurus..
ketara ngan botak2 kat badan dia 
kne fungus..



 muka dia nampak pelik kat pic ni, 
sbb kurus cengkung kat leher & muka dia..


 melepek jer la keje dia, 
x aktif cam biasa..




mlm kat sini port dia, siang pun situ jgk..







 montot, blkg leher, kaki & perut dia jadik botak..
masa ni still ngan Malaseb..




 sian plak tgk muka busyuk mammeh monyok nih, 
yg biasanya pantang dipanggil nama, 
sure dia yg 1st berlari2 dtg dengan perut melambai2nyer...




=*_*= PHAT LADY NAK MEMBEBEL =*_*=
amik turn 
ChiChi
Chester
Rusty...
skrg ..
mammeh korang lak x sihat..
Rabu lepas MC, 
Khamis semalam Emergency Leave (EL)
ari nih terpaksa keje..
sbb bila dah tanggung keje nih, 
x bleh cuti lame2..