☛ FOLLOWERS

26 Feb 2013

> CARAMEL @ MY "OPISSSS" (4 JAN. 2013)


Ter-rajin plak hari ni..sampai 2-3 entry sekali tembakkkk. Bila dah semangat nak update, biarrr laaa muntah ijooo sekalipun edit gambar, xde org suruh pun..sendiri nakkk khennn..hahaha...!! Bila time kne penyakit M tu plakk, berbulan2 blog sunyi sepi.. blog siap berlumuttt.. bukan update utk org pun..sendiri2 nak baca tp malassssssss jugakkk.. hehehehe

Ok, memandangkan saya ni sangat pelupa..cara utk mengembalikan daya ingatan cam ni la,..melalui blog, buat entry siap berserta tarikh sekali. Lagi satu, nnt2 boleh jadi kenangan, baca balik time boring2. Kalau gambar lam pc ilang, at least ade gambar lam blog nak tgk balik. Belajar dari pengalaman, lambat tansper gambar, gambar berjuta2 lemon lam hp, pastu hp ilang, pastu nangis x sudah. Satu gambar pun xde copy. tskkkkt... tssskkk...tsskkk...


Gambar Caramel pada 4 Jan. 2013 (tu pun tgk tarikh masa post kat FB). Ni 1st time bawak dia g opis. Thari jumaat balik umh kejap ambik dia. Prepare sikit mekanan & bawak dia lam bonding pouch. Alhamdulillah kat opis elok jer dia cuma kdg2 jer crabbing. member2 opis saya tgk2 dia tp ade yg x berani nak pegang, ade yg pegang sikit2. hehehehe...


 Lepas dia kejap, mula2 dok diam jer..


 pastu dia setat berjalan2. Time ni dia nak kol kak semah kot.. tp x berdaya nak angkat tipon tu..hahah




 natang ijau ni cam katak tp keras kejunggg jer..hehehe


 lepas kat pokok bunga berpasu lam opis..


















cejuuuukkkkkkkkkkkk... tp masa kat opis saya letak bawah meja, balut/tutup ngan selimut cage dorg
 

 
baik jer si Caramel..kalo si Cheezel lak, mmg saya x bawak. Dia tu terlebih aktif skit..
takut di luar kawalan saya lak nnt.. hahah


chowwwwwww... ;)


> MIL SAM & CARAMEL @ OPISSSS

Gambar lama, baru nak publish. Khas buat si pengantin baru, Mil Sam yg masa ni inai masih meghah di jaghii-jemaghi....... gambar hang ngan Caramel kat opis ari tu.. 

sebelum hp iolsss ter-reformat lagi..
sblm pc ni poblem..
sebelum gambar MIA x tau masuk folder mana klu tansper ke pc umh..
sebelum nyesal x sudah..
 haaaaaaaaaaaaaaaaaa...
terus cepat2 wat entry lam blog ni.. hang save laa gambar ni siap2 k..pastu tambal beso2 kat denden umh hanggg.. hahahaha!! nnt save ler senirik ekk..hehehe





steady lak Cheezel pozzzzing.. x takut lak tu. Biasa dah bunyik2 dah...







 sejuk2 mmg senang nak membuta kat opis..hahaha