☛ FOLLOWERS

17 Dec 2012

> HEADER BLOG LAMA & BLOG BARU

LAMA 



Header blog lame [KLIK SINI]
http://phatcatwithphatlady.blogspot.com/
  • masa tu x reti sgt edit2 gmbr, guna Photoscape basic jer;
  • ade semua 6 ekor pic anak bulus yg supernakal tu;
  • masa ni bela burung Budgie tp pastu x sampai 1/2 thn, mati, x nak letak gambar;
  • tukar ni sbb x nk letak pic anak bulus dah, sbb nnt nangis tgk pic Lady Eowyn @ Wiwi dah xde la tu, dia pergi kepada penciptaNya 7/7/2012; 
  • sayang sbnrnya nak pindah blo baru, byk kenangan pahit manis, tp adakalanya perlukan pengorbanan & penghijrahan utk melupakan kenangan sedih2. 
  • Blog ni pindah blog baru sbb mslh setting dia, x blh nak ejas2 & pic jadi kecik. Blog version zaman mesopolitik kot..???



BARU



 Header blog baru (2nd blog) [KLIK SINI]
http://wonderfurrworld.blogspot.com/

  • dah reti google gmbr berkaitan ngan blog kehaiwanan nih, terer dah boleh sikit2 edit gambar. Maklom ler agak ketinggalan skit bab2 IT nih ;
  • dah xde gambar dorg tinggal berlima. Letak nama jer;
  • tambahan nama 2 ekor Sugar Glider aka Cengkenit;
  • buat blog baru ni sbb senang nak edit / ejas setting2 dia. Tumbesaran gambar lebih besttt!!
  • profile pic pun dah tukar guna yg ni...




Terima kasih sudi singgah sini..... ;)



Entry 17/12/2012 @ 2am.