☛ FOLLOWERS

30 Dec 2012

> SHOPPING ON9 BARANG2 SUGAR GLIDER



selama sebulan ++ duk umh MC ni, 
semua bebarang shopping on9 jer sbb x larat sangat nak kuar jenjalan.

Alhamdulillah mggu lepas brg3 yg diorder dah sampai.. 
yg HPW ngan Stain & Odour Remover tu order dari FB MAIZATUL SHAKIRA

dan 

mekanan jenama Bugsy ngan Madu Rewa2 tu order dari FB SHAZWAN NAZMIE
bleh klik kat nama dorang kalo nak order / info lanjut.
thanks yer Maizatul ngan Shazwan, sorry jgk lambat inform. 
ni kes nak kumpul sekali laa ni...haha..


Yang pasti, dorang jual mmg murah2 dari kedai.
Shopping on9 jimat masa & tenaga serta RM,
klik jer..x yah kuar umh abiskan minyak, 
dah sampai kedai sure merapu2 barang nak dibeli..
ni iklan x berbayar tapi ikhlas..hehehe


lepas ni tggu Vision Cage M02, travel bag ngan sleeping pouch plakk
sleeping pouch tu sbnrnya dah mintak member, sorang crafters DIY, 
dah bg design sendiri tp lom siap lagi..
so, order lagi satu yg dah ready made punye..
ni nafsu tamak & x menyabar2 laa ni..


ehh vision cage tu, mummy dpt bonus, anak2 yg makan hasilnya..
bertuah la korang kan....?? hahaha