☛ FOLLOWERS

8 Jan 2013

> BONDING POUCH & EXO TERRA EXPLORARIUM (TRAVEL CAGE)

Lagi shopping untuk anak2 bulus cam hari [hari tu] tp ni lagi tamak. Bonding pouch jer beli sampai 3 ketul. Hahah..!! nak buat cemane...? semua comel2 plus masa mc duit x abis sangat..tu yg sesuka hati main klik2 jer order tu..

Ok, mari layan gambar... ;)


Bonding Pouch warna pink - order dari [Sugar Glider's Cozy]. RM35 (termasuk pos)
Yang corak ala2 lembu ngan jeans tu - order dari [Shaggychummy SG Aksesori Part]- dua-dua RM30 (termasuk pos)
(yg corak lembu ngan jeans tu sbnrnya order lain2 time..berkenan plak ngan pouch jeans tu pas beli yg corak lembu, terus order lagi..hehehe. Order jer, terus sampai 2-3 hari pastu..ai laikkkkkkkk..!!.)

Thanks yer...saya beli.. klu ade berkenan, nnt saya order lagi. Mane yg nak order tu, bleh klik jer kat nama tu..terus ke link FB dorang ;)


si Cheezel dah testing yg tgh2 tu dulu..heheh


x duduk diam dia kat dalam tu...sibuk gigit2 nak keluar..
jaring kt tingkap tu ade 2 lapis..hrp2 jaring tu x bocor klu dia gigit.. 


 nak biasakan dorg duduk lam tu, saya letak lam cage dorang.


yang ni plak saya beli kat Memory Lane, Sunway Pyramid 2 mggu lepas masa repair tepon.
sbnrnyer ni sale brg krismas punye tp berkenan beli sbb warna merah. RM5 jer. 


tapi jangka hayat pouch ni x lame..esoknya bgn pagi, 
saya tgk dorang dah bergayut2 lam cage jer,
x duduk dlm tu sbb plastik transparent tu dah koyak..hahahah!!


bonding pouch yg saya letak lam cage dorang.
sesaje jer usik2 dorang..terus marah si Cheezel ni..crabbing memanjang..huhuhu 




sampai ternganga mulut dia crabbing..hehehe


Kanan : Cheezel, Kiri : Caramel


Pastu, dlm masa yg sama lakk..kebetulan nak balik kpg Khamis ni dan kebetulan ade org dlm SGM nak jual Exo Terra Explorarium 45 (Medium) travel cage murah2, terus sambar sbb dah lame mencari. Thanks yer Rafiq ;)


Kalo x jumpa ari tu, kompem budak cengkenit 2 ekor tu dok lam travel cage yg kecik tu jer la selama 8 jam perjalanan Putrajaya - Kelantan..x leh nak gayut2 lam cage. Agaknya dah rezeki.. heheh

Ni ler rupa dia... mlm tadi baru sempat nak testing.. siap 2 ekor ni 'dinner' buah ciku ngan epal lam tu..buah epal tu dah lame x bagi dorang..  ;)




pic credit to uncle Google. Details bleh tgk [sini]



gmbr ihsan dari Rafiq masa sblm g ambik kat The Curve



 rupa sebenar...sedang2 utk 2 ekor sang munyet tu..hahaha


 2 ekor sang munyet tu sedang bergayut2 lam tu..






 si Caramel jer bleh nak lepas2 gini..sbb dia dok diam skit..
kalo si Cheezel..dah merata tmpt dia nak larikan diri..


tu jer bebarang anak2 buat masa ni.. ade yg dah order tp x ambik lagi & ade yg lom sampai..
 heheh sekian :p