☛ FOLLOWERS

27 Sep 2011

=*_*= SKODENG CARRIER, TERJUMPA INI................ =*_*=

hari ni keje menggugel Cat Carrier..al kunun berangan nak beli brand [HAGEN CABRIO YANG MACAM NI] tp terjumpa lak cage cam kat bawah neh... Cool & best jer tgk org tu buat.. sangat la rajin utk berangan ke-best-an bila sudah memiliki rumah senirik + laman belakang yg super duper luas supaya bleh buat cam orang tu. Tapi, buat masa nih setakat berangan jer la dulusss.. ntah bile nak ade ghumah senirik.. 

Ape2 pun layan gmbar2 di bawah.. kalo nak lagi puas ati dengan caption & story morry pasal gambar tersebut, sila la terjah [BLOG ZACKCATS] ini...ai kemalasan nak kopipes nih.. hehehe




 Saiz sangkar 6' x 9'.  Banyak kelebihannya antaranya ialah : 
(a) Senang dipasang
(b) Boleh diubah ke mana sahaja dengan mudah 
(c) Mudah jika hendak diluaskan atau dikecilkan saiz 
(d) Kemas, kuat dan cantik. 
Jika hendak luaskan lagi saiz hanya perlu tambah kepingan 'VRC'
 dan juga boleh disusun dalam berbagai bentuk.






naaaaaaaaaaaaaaaa..!!
hamek kau siap ada esbok ngan ubat2 bagai...
haku x mampu! hahahaha

=*_*= PHAT LADY NAK MEMBEBEL =*_*=
*mmg keje haku berangan jer lebeyy!!!!!!!!!!!!!!*  
hahahahah
:p




=*_*= FLUSHABLE WOODY BARU =*_*=

Tadaaaaaaaaaaa....!!~

Sekarang ni, nih laa pasir yg kitorg guna utk anak2 bulus, so far, ini yg plg bagus & lagi menjimatkan. Sblm nih guna woody jgk tp bentuk lain skit, halus & kaler coklat. Blh tgk kat [S.I.N.I] pasir yg lama tu. 

Woody baru nih kitorg ckp sgt menjimatkan sbb guna sikit jer (1 @ 1 stgh mangkuk sup tu) utk satu litter tray, nnt pas kne poo & pee, woody tu akan mengembang then akan menyalut poo anak2 bulus tu. Just scoop jer poo tu, & 1 tray utk 3 kucen bleh bertahan 3-4 hari bergantung kepada byk makan dorg & byk membuangnya dorang. hahah.. Sblm nih guna pasir yg murah dr Carrefour, so kualiti pun sangat la "murah". 1 hari jre dah bau tengik. Woody neh kuar bau serbuk kayu. Tak tau cane bau kayu?? OK, pegi cium kayu sekarang!! 

Kalo berminat, bleh contact @ skodeng kat [CATLICIOUS LITTLESHOP] or [FELIX THE CATS]. Ingat..!! iklan ini adalah tidak berbayar & kitorg rekemen just utk tlg kawan2 jer. Dua2 tauke kat atas tu mmg kwn satu arena pengucingan. heheheh..


1 tong sampah ni bleh cukup utk kegunaan 2 bulan 
bg 5-6 hekor anak bulus kat umh..


close up woody tersebut, 
cam bentuk mekanan bebit pun ade ;)




1 mangkuk sup utk kegunaan yg sangat menjimatkan ;)


=*_*= PHAT LADY NAK MEMBEBEL =*_*=
woody nih kalo anak bulus x byk, 
korang bleh flush jer lam toilet.
ehh...bukan tuang satu litter tray tu ok..
maksud kitorg, scoop jer poo tu & flush lam toilet.
 Utk kitorg yg ade 5-6 anak bulus b4 nih,
biasa scoop jer poo tu & masuk lam pastik utk buang.
So bila woody yg lame tu dah x bleh guna, 
just buang cam biasa lam tong sampah. 
Nak cuci litter tray pun senang sbb x melekat ;)
selamat mencuba..!!! ;)