☛ FOLLOWERS

27 Sep 2011

=*_*= FLUSHABLE WOODY BARU =*_*=

Tadaaaaaaaaaaa....!!~

Sekarang ni, nih laa pasir yg kitorg guna utk anak2 bulus, so far, ini yg plg bagus & lagi menjimatkan. Sblm nih guna woody jgk tp bentuk lain skit, halus & kaler coklat. Blh tgk kat [S.I.N.I] pasir yg lama tu. 

Woody baru nih kitorg ckp sgt menjimatkan sbb guna sikit jer (1 @ 1 stgh mangkuk sup tu) utk satu litter tray, nnt pas kne poo & pee, woody tu akan mengembang then akan menyalut poo anak2 bulus tu. Just scoop jer poo tu, & 1 tray utk 3 kucen bleh bertahan 3-4 hari bergantung kepada byk makan dorg & byk membuangnya dorang. hahah.. Sblm nih guna pasir yg murah dr Carrefour, so kualiti pun sangat la "murah". 1 hari jre dah bau tengik. Woody neh kuar bau serbuk kayu. Tak tau cane bau kayu?? OK, pegi cium kayu sekarang!! 

Kalo berminat, bleh contact @ skodeng kat [CATLICIOUS LITTLESHOP] or [FELIX THE CATS]. Ingat..!! iklan ini adalah tidak berbayar & kitorg rekemen just utk tlg kawan2 jer. Dua2 tauke kat atas tu mmg kwn satu arena pengucingan. heheheh..


1 tong sampah ni bleh cukup utk kegunaan 2 bulan 
bg 5-6 hekor anak bulus kat umh..


close up woody tersebut, 
cam bentuk mekanan bebit pun ade ;)




1 mangkuk sup utk kegunaan yg sangat menjimatkan ;)


=*_*= PHAT LADY NAK MEMBEBEL =*_*=
woody nih kalo anak bulus x byk, 
korang bleh flush jer lam toilet.
ehh...bukan tuang satu litter tray tu ok..
maksud kitorg, scoop jer poo tu & flush lam toilet.
 Utk kitorg yg ade 5-6 anak bulus b4 nih,
biasa scoop jer poo tu & masuk lam pastik utk buang.
So bila woody yg lame tu dah x bleh guna, 
just buang cam biasa lam tong sampah. 
Nak cuci litter tray pun senang sbb x melekat ;)
selamat mencuba..!!! ;)



7 comments:

  1. kite pon pakai yang nie gak!! :))

    ReplyDelete
  2. woww macam best jer...

    tp jejebon kite dah takmo poo pee dlm litter tray lagi dorang lg suka membuang kat bawah pokok kelapak, bawah pokok lambutan hehee

    ReplyDelete
  3. woww macam best jer...

    tp jejebon kite dah takmo poo pee dlm litter tray lagi dorang lg suka membuang kat bawah pokok kelapak, bawah pokok lambutan hehee

    ReplyDelete
  4. Juz Call Me Sharz :: bessshhh kan..??? xde bau tengik hancing lg cam pasir keporr @ carrefour dulu dah..hehehehe


    meowwmania :: mmg besshhh...hehehe... ok la tu poo & pee kat bawah pokok kelapakkk.. nnt air kelapak & isi nyer sure manisss.... dan pokok remutan plan sure makin subur...!! jimat belanja utk beli baja...hehehehe...

    ReplyDelete
  5. Juz Call Me Sharz :: bessshhh kan..??? xde bau tengik hancing lg cam pasir keporr @ carrefour dulu dah..hehehehe


    meowwmania :: mmg besshhh...hehehe... ok la tu poo & pee kat bawah pokok kelapakkk.. nnt air kelapak & isi nyer sure manisss.... dan pokok remutan plan sure makin subur...!! jimat belanja utk beli baja...hehehehe...

    ReplyDelete
  6. kite pernah try tapi budak2 x suke..... terpaksa bagi kat kawan huhuhuhu

    ReplyDelete
  7. CHIKA :: agaknyer dorg suka yg crystal punye kot...or pasir yg betul2 pasir tu (bukan woody).. hehehe

    ReplyDelete

meowwwinggggg