☛ FOLLOWERS

27 Sep 2011

=*_*= SKODENG CARRIER, TERJUMPA INI................ =*_*=

hari ni keje menggugel Cat Carrier..al kunun berangan nak beli brand [HAGEN CABRIO YANG MACAM NI] tp terjumpa lak cage cam kat bawah neh... Cool & best jer tgk org tu buat.. sangat la rajin utk berangan ke-best-an bila sudah memiliki rumah senirik + laman belakang yg super duper luas supaya bleh buat cam orang tu. Tapi, buat masa nih setakat berangan jer la dulusss.. ntah bile nak ade ghumah senirik.. 

Ape2 pun layan gmbar2 di bawah.. kalo nak lagi puas ati dengan caption & story morry pasal gambar tersebut, sila la terjah [BLOG ZACKCATS] ini...ai kemalasan nak kopipes nih.. hehehe




 Saiz sangkar 6' x 9'.  Banyak kelebihannya antaranya ialah : 
(a) Senang dipasang
(b) Boleh diubah ke mana sahaja dengan mudah 
(c) Mudah jika hendak diluaskan atau dikecilkan saiz 
(d) Kemas, kuat dan cantik. 
Jika hendak luaskan lagi saiz hanya perlu tambah kepingan 'VRC'
 dan juga boleh disusun dalam berbagai bentuk.






naaaaaaaaaaaaaaaa..!!
hamek kau siap ada esbok ngan ubat2 bagai...
haku x mampu! hahahaha

=*_*= PHAT LADY NAK MEMBEBEL =*_*=
*mmg keje haku berangan jer lebeyy!!!!!!!!!!!!!!*  
hahahahah
:p




2 comments:

  1. salam ziarah...wah ni info yg bgs untuk anak2 bulus yg ramai...tp ikut kemampuan la kan...hehe ni dpt ske la diorg..:D

    ReplyDelete
  2. ery D Cat :: ha ahh.. klu ramai bleh buat cam tu.. tp poket pun kne "meriah" jgk la...hahahah

    ReplyDelete

meowwwinggggg