☛ FOLLOWERS

24 Apr 2013

> YEAYYY....!! CHEEZEL & CARAMEL "ADIAHKAN" WEOLSS CUCU "TWIN"..!!


Alhamdulillah...syukur sangat2..mlm tadi 23/4/2013 (taip caption gmbr lam FB 22/4 sbb overeksaited sampai typo!)  secara rasminya, baby kepada Cheezel & Caramel OOP (out of pouch). 

Haaaaaaaaa..tau2 dah OOP...!!!! tu laaaaa akibatnya malas sangat nak hapdet belog nih. Walhal masa mula2 tau Caramel preggy ari tu, kemain eksaited ambik gambar berjuta2, siap rakam bidio konon nak abadikan detik2 yg menghepikan tu..last2 gambar tu terperam lam hp sampai sudah x publish lam ni. Tau2, publish entry pasal dah kuar..dpt twin.

Yang saya perasan baby dia OOP ni pas tgk si Caramel dok kuar makan..pastu terpandang perut dia dah kempis / slim cam biasa..terus jenguk2 lam pouch dorg...tgk ade makhluk cenonet tu lam tu.. 2 hekor..!!! Maka betuller ramalan saya sebelum nih yh dlm pouch Caramel dia ade twin joey.

Terus bancuh HPW kasik Caramel & Cheezel, ape lagi dorg serbu...masa ni saya ambik kesempatan nak kuarkan pouch tmpt baby diaekor..terus snap & rakam bidio sambil sengih2 sorang2. dontworrysayatakgila

 haaaaaaa...!!! hoverkann perasaan menimang cucu nihh!!! hahaha

Pas ambik bidio & gambar bagai, rasa cam nak lompat g tingkat atas nak tunjuk kat incek hubby gmbr twin baby tu tp perasaan terus hancur berkecai bila tgk incek hubby dah berdengkur..tsktsktsktsktskkk.. sudahnyer saya layan sorg2 perasan hepi tak terkata tu. hahahah!!!



diaekor nih xde nama lagi.. sama ada nak letak nama Malaysia or Amerika..
sebab jantina pun x tau sbb saya x pegang pun dorg lagi nak check ke ape.... 
iskk..payah tul carik nama..mengalahkan nak carik nama baby org jer.

 
gambar agak blur disebabkan diaekor nih x duk diam.. hewhwehwehewhewhew

Sebelum tu, mekasih bebanyak kepada kengkawan yg ucap tahniah..wlupun berbeza aliran dunia kehaiwanan yg mana rata2 kawan saya kebanyakkan nya menjurus kepada alam sepengucingan. Ape2pun, kita semua ttp sayangkan haiwan2.. ehhehee


sekian..bhahahah