☛ FOLLOWERS

30 Dec 2012

> SHOPPING ON9 BARANG2 SUGAR GLIDER



selama sebulan ++ duk umh MC ni, 
semua bebarang shopping on9 jer sbb x larat sangat nak kuar jenjalan.

Alhamdulillah mggu lepas brg3 yg diorder dah sampai.. 
yg HPW ngan Stain & Odour Remover tu order dari FB MAIZATUL SHAKIRA

dan 

mekanan jenama Bugsy ngan Madu Rewa2 tu order dari FB SHAZWAN NAZMIE
bleh klik kat nama dorang kalo nak order / info lanjut.
thanks yer Maizatul ngan Shazwan, sorry jgk lambat inform. 
ni kes nak kumpul sekali laa ni...haha..


Yang pasti, dorang jual mmg murah2 dari kedai.
Shopping on9 jimat masa & tenaga serta RM,
klik jer..x yah kuar umh abiskan minyak, 
dah sampai kedai sure merapu2 barang nak dibeli..
ni iklan x berbayar tapi ikhlas..hehehe


lepas ni tggu Vision Cage M02, travel bag ngan sleeping pouch plakk
sleeping pouch tu sbnrnya dah mintak member, sorang crafters DIY, 
dah bg design sendiri tp lom siap lagi..
so, order lagi satu yg dah ready made punye..
ni nafsu tamak & x menyabar2 laa ni..


ehh vision cage tu, mummy dpt bonus, anak2 yg makan hasilnya..
bertuah la korang kan....?? hahaha 

4 comments:

  1. tak apa lah.. mummy dapat bonus atas doa anak2 gak..hehe.. sharing is caring tak gitu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..berkat doa, dpt ler rezeki lebih utk dorang..hehehe.. brg2 sendiri, belakang kira..heheh

      Delete
  2. alhamdulillah...rezeki yg ada dikongsi bersama

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah...rezeki anak2 sbnrnya..utk mummybulus dah x de ape sangat nak beli2...dpt rezeki dr dady bulus dah bersyukur..hehehhe

      Delete

meowwwinggggg