☛ FOLLOWERS

31 Dec 2012

> NANDO's SUNWAY PYRAMID - SEDIAKAN PAYUNG SEBELUM HUJAN?





30/12/2012 - Semalam g Sunway Pyramid try nak settlekan hal hp yg masih x selesai tu tp centre dia plak tutup ari ahad. So dah alang2 g sana, incek hubby ajak tgk wayang 3D. Mula2 nak tgk cite Life of PI tu, tp dah xde kot..last2 decide nak tgk The Hobbit ni. Masa beli tiket tu, jam baru kul 6.30pm, so byk lagi masa nak berjimba or cuci2 mata sbb cite setat kul 8.45pm. 

So we’olss pegi jenjalan cuci mata & buat ape yg patut dulu. Pastu acara wajib makan kat Nando’s. Ni mmg tahap ketagih Nandos. Rasanya bulan ni jer dah 3x makan kat Nando’s. Dah x pandang dah kehepsi apatah lagi McD tu, lagi laa dah lama kami boikot. Sticker McD drive thru pun incek hubby dah cabut dah. Masa makan kat Nando’s tu, sebelah meja kami adalah 2 couple minah dari seberang ngan pakwe they’olss, mamat Awang Hitam. Masa tggu order tu lame skit sbb orang time tu tgh ramai. Meja pun penuh.


















Yang saya nak cite masa kat sini, lepas abis makan tu..maka couple sebelah we’olss tu panggil ler waitress kat situ & mintak bil. Saya sempat terjeling kat bil tu total dorg makan 4 orang RM148.00. Waitress kasik bil jer, mamat awang hitam 2 org kat sebelah tu buat2 x tau, pastu terpaksa la minah seberang tu cam slow2 ambil purse dia, dia kuarkan duit…nampak duit singgit2 jer yg banyak, pastu lame jgk waitress tu menunggu kat situ.


Korek punye korek henbeg & agaknyer duit x cukup, last2 minah tu mintak waitress tu dtg balik, dia kuarkan kad ATM Maybank & tanye kat mane mesin ATM berdekatan. Dalam dekat 10 minit jugak ler baru minah 2 org tu masuk Nandos balik bersama RM. Pastu panggil balik waitress tadi tu & terus bayo.

We’olss (saya ngan hubby jer pon..hehe) kat sebelah dok jeling2 penuh makna..haha…!!!. Kitorg prasangka baik, mungkin minah tu mmg nak belanja pakwe they’ols tp ngape x sedia duit siap2....???

Sediakan payung sebelum hujan. Dibuatnyer semua mesin ATM kat situ problem, haaa ahcane tuu..?? heheheh    





No comments:

Post a Comment

meowwwinggggg