☛ FOLLOWERS

23 Nov 2015

LELONG JUALAN PINDAH RUMAH - PART 1



a)    PM / Whatsapp 013-6696371 saya terlebih dahulu jika berminat
b)    Serious Buyer Sahaja
c)    Lokasi : Taman Sri Kejora, Jln. Kejora 2, Sg. Chua, Kajang
d)    Fast Payment / Fast Buyer
e)    Self Pick up ( Lori / Transport ejassss sendiri)


1) Katil Kayu Solid/Berat - RM250
Cond: 8/10
*jarang guna sebab letak dlm bilik tetamu jer*



2 ) Meja Komputer (Kayu Berat) - RM250
*tanpa aksesori*
Cond: 8/10




3) Rak Buku/Rak Pelbagai - RM200
Cond: 7/10
*Bercantum yer, bukan asing2



4) Ampaian Boleh Lipat - RM100
Cond: 8/10
*Jarang guna sebab ada ampaian besar 
Indoor tp ada karat sikit kene tempias air hujan




5) Rak Tv (Kayu Solid/Berat) - RM200
Cond: 7/10
Ada kesan cakaran rimau kucing sikit
Boleh cat balik utk tutup yg calar 



kesan cakaran rimau seperti di atas

6)  Rak TV (dlm bilik) - RM 120
Cond: 7/10
*Pintu sliding tergelincir sket, repair sendiri





Time snap ni x lap habuk. Tgh ahcum2222 bersin


Rak TV (close up bhgn pintu Kanan)


Rak TV (close up bhgn pintu Kiri)  



7)  Besen Saiz Besar - RM35
Cond: 8/10
*guna kejap jer time krisis air Selangor thn lepas.






 Meja Komputer Kayu Solid/berat - RM120
Condition : RM8/10 (balut sbb x nak meja calar)
*jarang guna (bilik tetamu)
 
Kerusi Banquet - RM35
Condition : 7/10
*jarang guna (bilik tetamu)




a) Rak Plastik Saiz XL (Heavy Duty) - RM100
Condition : RM8/10
*tempat letak baju2 berlipat sahaja (bilik baju)
 
b) Rak Plastik Saiz M - RM80
Condition : 8/10
*tempat letak baju2 berlipat sahaja (bilik baju)

Kiri - saiz M, Kanan - XL


Berhabuk la sikit raknyer... bertahun2 dlm bilik baju tu. Rumah sewa mmg x beli lemari baju pun. Fikirkan nak pindah susah


Minggu ni nak sambung kemas lagi..

pengsannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

Berminat???


Whatsapp 013-6696371. 
Whatsapp 013-6696371. 
Whatsapp 013-6696371. 
Whatsapp 013-6696371. 
Whatsapp 013-6696371. 
Whatsapp 013-6696371. 
Whatsapp 013-6696371. 
Whatsapp 013-6696371. 
Whatsapp 013-6696371.

15 Nov 2015

CAGE SUGAR GLIDER BRAND VISION- M02 & CAGE SUGAR GLIDER TAKDE BRAND (TERPAKAI) UNTUK DIJUAL

Assalam..

Lagi nak clearkan barang dlm rumah. 

Untuk mengelak soalan yg sama, sila baca info yg biasanya akan ditanya balik walaupun dah dinyatakan detail seperti berikut :-

■》LOKASI : TMN. SRI KEJORA, KAJANG/ 5 MINIT DARI SEKSYEN 7, BB BANGI

■■》 METHOD: SELF PICK  UP

■■》1ST COME 1ST SERVE. 


{{{{{{{ SATU (1) UNIT CAGE SUGAR GLIDER BRAND VISION- M02 }}}} (terpakai) 

● condition 8/10 (jarang guna)
● Ada karat sikit. Blh spray guna spray Epoxy.
● RM100











■■■》SATU (1) UNIT CAGE SUGAR GLIDER - biasa (terpakai) 

● condition 5/10
● Ada karat, blh spray sendiri
● RM50

Juga ada bekas2 / brg sugar glider nak let go murah2. 


BERMINAT?

Whatsapp (NO SMS)

013-6696371
013-6696371
013-6696371
013-6696371

WHATSAPP SAHAJA
NO SMS

TQ.



11 Nov 2015

✿ [URGENT] BANGLO KUCING DUA (2) TINGKAT (TERPAKAI) UNTUK DIJUAL | TWO (2) TIER (USED) CAT CAGE FOR URGENT SALE


URGENT SALE

Memandangkan tengah dalam proses pindah ke rumah sendiri di Putrajaya dalam waktu terdekat ni (kontrak rumah sewa sekarang berakhir penghujung Disember 2015 dan rumah akan dikosongkan dengan kadar segera) maka dengan berat hatinya saya terpaksa jual dua (2) buah cage kucing / banglo kucing kesayangan ni dengan kadar segera kepada sesiapa yang berminat. 

Untuk breeder atau yang korang yg memiliki kucing yang banyak adalah sangat sesuai memandangkan sebelum ni saya menempatkan anak2 bulus seramai 8 ekor dlm satu cage / banglo tapi memandangkan saya ada dua (2) unit, untuk lebih selesa saya letak 4 ekor setiap cage / banglo.


Detail :

1) Material : Besi Kukuh (tak melendut macam cage biasa)


2) Satu (1) Unit Indoor (USED: tp jarang guna sebab saya guna untuk letak kucing yg saya rescue kejap2 jer sebelum dorg dpt owner baru.) Masih elok dan kukuh cuma agak berkarat. Boleh cat semula. 

Condition : 8/10 - HARGA RM450 *rega banyak rugi sobsss sobsss* :'( :'( 


3) Satu (1) unit outdoor (USED: anak2 bulus guna). Masih elok dan kukuh cuma agak berkarat. Boleh cat semula.   

Condition : 6/10.  HARGA RM350 *rega banyak rugi sobsss sobsss* :'( :'( 


4) Lokasi : Sg. Chua, Kajang. 

5) Self Pick Up - guna Hilux / Lori sebab besar & x muat kete biasa. 


6) Amek 2 unit sekaligus saya akan kasik free toilet tray yg bertutup sbb brg2 dorg ade yang tak digunakan sangat.  


Gambar cage yang indoor tp lg satu dah letak luar.

Gambar complete banglo dorg beserta para. Lepas ni korang pindah setinggal ler ekk nakkkkk. Tak bleh dah duduk dlm banglo besar cenggini...   :'(


Update 23/11/2015 : CLOSE UP Cage indoor






Ini contoh kalau bubuh 2-2 platform (pinjam platform cage lg satu tu)
tp 1 cage 1 platform sahaja, sebelah tu bleh gantung hammock




Yang ni saya x bubuh para sebab dorg tak duduk sangat dlm cage ni..utk kucing yg saya rescue / kuarantin kejap2 jer




 Kalau saya berdiri depan cage/banglo tu, tinggi dia paras bahu saya 










OUTDOOR

xde gambar close up sbb dah jarang pergi belakang tu since anak2 bulus dok dalam rumah.
Nak tgk kene dtg sendiri jer la jawabnyer...baru tau berkenan ke tak..

UPDATE : Tambahan Gambar Outdoor 2/12/2015
 





so boleh la tengok beza indoor dengan out door tu. Tak banyak sangat beza pun. Dua2 besi masih elok. Dijamin tak reput sebab saya jaga elok2, tak kene hujan panas (kucing duduk dlm tu, takkan la nak bagi dorg kene ujan panas..hehe)

Cuma bezanya, yg outdoor ni lagi nampak la comot, debu/habuk2 nyer..kalau gosok, cat, kasik kilat balik, kompem cam baru...


Berminat???
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v



Whatsapp 013-6696371. 
Whatsapp 013-6696371. 
Whatsapp 013-6696371. 
Whatsapp 013-6696371. 
Whatsapp 013-6696371. 
Whatsapp 013-6696371. 
Whatsapp 013-6696371. 
Whatsapp 013-6696371. 
Whatsapp 013-6696371. 
Whatsapp 013-6696371.