☛ FOLLOWERS

17 Oct 2012

> BLOG BARU @ 2ND BLOG UNTUK ANAK-ANAK BULUS


selamat datang ke blog baru..
byk sebab kne buat baru nih (chewahh)

salah satunya, dah gibap (give up) menyetting width untuk entry & gambar, 
bila setting2 seme asik lari..x jauh mane pun tp x larat nak kejar..

ok melalut!

klu perasan, blog yg 1st tu 
klik SINI klu x tau lg, gmbar2 mmg seme kecik2.
klu ejas kasik besar, image jadik terkuar dari landasan idop.
bila dah try setting2 x ok jugak, 
last2 nekad buat keputusan kne wujudkan 2nd blog ni..
so lepas ni akan update semua entry2 pasal anak bulus kat blog nih ler yerr.. 


satu tu jer pun sbbnyer.. thehehe
yg td ckp byk sebab tu, sesaje jer konon nak kasik cam gempak..
hahahhaa..!!
wlu ape2pun, hrp kengkawan pencinta haiwan sudi2 laa menskodeng blog ni..
siryes xde bayaran dikenakan..
klu nak mempolowww, laaaaaaaaagiii sangat dialu2kan..
hehehe 




pssttttttt : dlm proses nak setting layout & import blog. InsyaAllah mana2 yg saya dah add lam list blog tu, akan dikekalkan..heheh 





✍ RABU NAN MENGANTUK...✍

CHESTER : ngantuk arrr mammehhh...
bestnyer kalau dapat sambung tido nih..

Zzzzzzzzzzzzzzz........