☛ FOLLOWERS

24 Jan 2011

=*_*=STOK BW + WETFUD + UBAT2 + PERKAKAS=*_*=


=*_*= PHAT LADY NAK MEMBEBEL =*_*=
disebabkan b4 nih rak nih haku main sumbat jer brg2
so haku terfikir plak nak kemas2 balik & manfaatkan sepenuhnyer,
ku letak brg anak2 bulus. semua pinggan/bowl,
ubat2, stok wetfud, tola mandi dorg,
& perkakasan utk grooming haku letak situ sekali.
sblm nih haku letak dpn ruang tamu,
tp bila haku capai jer kotak2 ubat ape sume tuh,
sume bertempiaran lari. cam tau2 jer nak kne
korek tinga, potong kuku & spray frontline.
nih dah sume dlm bilik, haku bleh ckp kat dorg camni 
"..mana mau lariiii...???????.."
*intonasi ala2 pengetua time ku sekolah menengan dulu..

2 comments:

  1. PLwPC, akak baru borak dgn hubby smlm psl nak carik cabinet atau rak yg molek2 utk isi perkakas depa ni hehe.. first aid kit mmg la ada tp kain dan tuala mandi depa tu semua bagai letak tempat merata hehe.. bila ada ahli keluarga usik marah lak tu hoho..

    ReplyDelete
  2. =*_*= :: ahkak DC, same la..dulu pun main letak merata jer sume brg2 dorg, time nak guna kang..dtg hangen plak carik2 x jumpa. last2 terfikir nak guna rak ni sbb sblm nih pun rak nih tmpt letak ntahapahapantah brg.. bersepah jugak. nih dah kira kemas ler skit lam bilik tuh..hehehe

    ReplyDelete

meowwwinggggg