☛ FOLLOWERS

17 Jun 2012

✍ HAZIQ @ ICU, HOSPITAL UMUM SARAWAK ✍


gambar2 Haziq, amik dr FB along @ kak ipar..

13Jun2012 - Masuk ICU (Paed)
15Jun2012 - kuar ICU & masuk wad biasa

15 Jun 2012
along ckp masa kat ICU lagi dah request nak notebook,
so dah masuk wad biasa baru bleh main notebook..
boring sbb abg & kak ipar gilir2 jaga dia..
ada time terpaksa tinggal dia sorang2 kat Hosp,
just bleh sms ngan dia..
tp ade sorg lagi kak ipar keje kat HUS tlg tgkkan..


15 Jun 2012


gambar latest, 17 Jun 2012 @ 6.30pm  (Hari ke-5)

gambar utk tatapan maknek katanya..
mak asik tanye pasal budak nih, 
tu yg mintak kak ipar amik gambar..
risau x kuar2 lagi..

kawan2 yg TERbaca blog ni, 
mintak tlg doakan kesihatan dia yer..
dah x sampai ati tgh dia lame2 kat hosp..
bercucuk2 tgn & mkn ubat mcm3..
:'((



4 comments:

  1. semoga Haziq cepat sembuh dan di permudahkan urusan kesihatan...amin

    psst: kamek sik TERbaca blog ni :p

    ReplyDelete
  2. semoga Haziq cepat sembuh dan di permudahkan urusan kesihatan...amin

    psst: kamek sik TERbaca blog ni :p

    ReplyDelete
  3. semoga cepat sembuh..amin...

    ReplyDelete
  4. .:: Insya-Allah... Moga cepat sembuh... Budak2 kalau kena asma, nnt makin besar asma tu hilang sendiri or dia pandai kawal supaya tak terkena asma... Family Adar ada juga yg kena asma dr kecik.. Alhamdulillah OK... Paling kecik umur 1 tahun duduk hospital seminggu... Adar jaga sendiri... Mmg kesian kena amik neb, tapi sekarang umur dia dah 9 tahun, dah pandai kawal supaya tak terkena serangan asma... Cuma kena sabar... Insya-Allah, lama2 ok... ::.

    ReplyDelete

meowwwinggggg