☛ FOLLOWERS

3 Dec 2012

> ALHAMDULILLAH DAH KELUAR WAD PADA 1/12/2012






Syukur pada Allah yg mengizinkan kesembuhan pada saya, lepas genap 10 hari saya berkampung di wad Hospital KPJ, Kajang, akhirnya saya blh keluar wad pd. 01 Disember 2012 (masuk 22/11/12). bulan bertuah saya. wlupun dah keluar wad, saya masih kene g klinik utk cucuk ubat complete kan 21 hari tu. so still ade 2 mggu utk cucuk. ouccchh! juga kne g appmnt utk doc monitor balik hati yg bengkak + batu kt hempedu (last buat ultrasound sblm discharge) xde dah batu tu, hope next appmnt pun xde). TAPI kne g amik darah lagi sabtu ni. huwaaa...!! :'(



jutaan terima kasih pada pengorbanan suami terutamanya, penat2 kerja siang mlm tp kne jaga saya selama 3 mggu demam x baik2 sampai laa jatuh pitam lam bilik air, pastu bila saya warded, ulang alik ke Hosp KPJ, Kajang teng0k, teman & hntr brg kt saya, tqsm sayang..!.


buat kwn2 saya & kwn2 sepejabat suami yg sudi melawat x kira siang mlm. ade yg yg dtg jauh dr perak, salak tinggi & nilai. saya sgt2 terharu, juga yg mendoakan dari jauh, call, sms or msg/komen kt FB ade yg x terbalas, saya minta maaf. ada masa2 saya sgt lemah, mmg terbaring jer, x blh nak pegang sgt hp dgn drip kt tgn. bila blh duduk, saya sbnrnya baca satu2. 


ada juga hamba Allah yg dtg merawat saya secara perubatan Islam dan saya rasa sgt2 terharu. semoga Allah merahmati beliau & keluarganya.


x lupa, hero2 saya iaitu 4 abg saya, kakak ipar dan anak2 sedara yg x putus2 call n tanya keadaan saya. wlupun x dpt dtg, doa2 dan kata semangat buat saya makin kuat lawan sakit ni yg asal2 "demam biasa" last2 jd lenyakit yg doc ckp "jarang2".


x lupa sepupu dan kwn2 yg melawat kt rumah jugak semalam, mintak maaf byk2. sakit2 ni..yg instant la jd juadah. umh lak dah x kemas sangat sbb 3 mggu sblm masuk hosp tu mmg dah x larat nak mop lantai & kemas2 sume. asik terbaring, demam sume. ngeeee


x lupa terima kasih buat doc soezy dan nurse2 KPJ yg byk membantu dan bg sokongan selama saya warded. semua happening. misi peribadi jgk terutamanya, teman kat wad berjam2, semalam siap dtg rumah hantar duyannn ai laikkkk....!!! hhehehe


saya ucapkan sekali lg terima kasih atas doa anda semua. dari jauh, dari dekat, Allah jua yg membalas. semoga anda diberikan kesihatan dan xkan mengalami apa yg saya alami. seksa! tp xpe..dugaan dan bahagian utk saya. mungkin Allah nak saya lbh mengingati Dia. semua yg terjadi ni buat saya lbh menghargai apa yg ada disekeliling saya. syukur! 


saya x tag nama satu2 kat FB tu. nnt bertubi2 notification lam fb korang. cukup saya katakan ini doa dan penghargaan utk kwn2 n keluarga semua.

8 comments:

  1. .:: Get well suuunnnnn...
    Awat tak kasik tau??? Leh temankan dok spital... Huhuhu!!! ::.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mr & Mrs MonDoK3 >> keadaan akak x berapa ok time tu.. so mmg x larat nak sms or call apatah lg..sempat masuk pic lam FB jer. tu pun niat sbb nak tunjuk kt org opis / kwn2 yg akak asik2 MC sblm ni sbb betul2 sakit.

      alhamdulillah genap 10 hari akak kuar.. syukur..

      Delete
  2. kak julie..semoga akak sihat2 aje lepas nie yer... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. SHARZ :: TQ..alhamdulillah makin sihat...tp ubat sentiasa restock 2 mggu sekali..huhuhu

      Delete
  3. semoga cepat sembuh lia..terkejut dapat tau kat fb.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..x sangka penghujung thn ni bleh masuk wad.. thanks lin..alhamdulillah makin sihat... in shaa Allah..

      Delete
  4. Moga cepat sembuh ya. Nanti masa kena ambil darah, tahan nafas baca bismillah. In shaa Allah, sakit sikittt je. Thanks for your comment at one of my entry :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. zard >> terima kasih yer singgah sini...alhamdulillah masa amik darah mmg x sakit sangat tp selama masuk hosp tu, proses masuk contrast time buat CT Scan mmg sangat2 sakit.

      tapi apa2pun skrg dah makin sihat..cuma still mc dah masuk sebulan semalam.. ;)

      Delete

meowwwinggggg