☛ FOLLOWERS

20 Jan 2013

>LAZY DAYYYYYSS

gmbr sumbangan angkel gugel

niat di hati nak cepat2 hapdet belog..wat entry supaya x publish entry yg dah basi..  ni biasa buat hehe

nak hapdet pasal anak2 bulus yg ditinggalkan selamat 6 hari masa balik kelantan baru2 ni..

nak hapdet pasal perjalanan pestaim bawak cengkenit, si Caramel & Cheezel 8 jam perjalanan balik Kelantan jugak.

tapiiiiiiiiiiiiiii...

mood xde..
masa pun xde (alasan puiiiiiiiiiiiiiii

masa banyak tp x jadi jugak nak hapdet belog kalo kne serang penyakit M. Alasan masa xde tu sebenarnyer penipuan di alam nyata yg sebetul2nya, sebabnya rajin plak ngadap FB berjam2 dari buat satu entry nan seciput tu.


bukan xde mood ape... tp nak edit gmbr tu ambik masa skit..nak tansper masuk pc, pastu nak edit bla..bla...

ntah bile nak jadik cam cik meowwmania tu kan...rajin tul dia wat entry...setakat ni, rasanya dia ler kot pemegang rekod org paling rajin komen kat entry blog we'olss ni.. pandai tul dia manage masa.. kat FB pun, dia ler yg rajin conteng arang ehh conteng dinding we'olss... meowwmania harus wat anjurkan kursus pengurusan masa pasni.. supaya semua pemilik2 blog dan pemilik blog yg suam2 kuku cam saya ni merajinkan diri buat entry...satu entry, satu mggu xpe dah..hahahahahah




sorry..entry merapu xde idea.. ;p



6 comments:

  1. Replies
    1. hahaha...!!! jangan marah...nnt kene jualll... hehehe

      Delete
  2. ahaaa saya sokong sebab saya pun malas.

    awal Jan balik KB utk satu hari tapi cerita banyak TAPI penyakit M masih melekat

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah sama la...kemain semangat nak cite perjalanan bwk balik SG ngan kisah bergambar anak2 bulus yg ditinggalkan...tp satu gambar pun x masuk lagi.... hangat2 tahi kucengg jer nak buat 1 entry, 1 mggu...kwkwkwkw

      Delete
  3. awal2 tahun dah ada pnyakit ni.. dasaaaaattt!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu ler pasal..kemain semangat masa ujg thn ari tu...awal2 tahun..apaaaaaa pun tarak boleyyyyyyyyyyy hahaha

      Delete

meowwwinggggg