☛ FOLLOWERS

1 May 2012

HADIAH HARI PEKERJA


pediiiiiihhhhh.....!! 
Tgn kiri kene steam / wap panas masa bukak penutup kuali 
kat dapur malam tadi..
time tu nak panaskan asam pedas ikan..
semalaman bengkak sampai cincin x bleh bukak..
ketat... isi masak agaknyer..huhuhu


akibat dari kejadian tersebut, 
projek hari pekerja aka 1 mei terpaksa diteruskan 
oleh incek hubby sahaja..
dia ler sorg2 bukak bungalow tu & bawak ke blkg bilik,
blkg bilik atas tu jerrrr...
sbb tangan langsung x bleh pegang barang2,

sian incek hubby...dah ler allergik habuk..
sampai basah2 tola dia sbb bersih x henti2..
berkali2 mintak maaf sbb susahkan dia..
kalo mende tu bleh buat sendiri, 
dah lame dah siap...
tp bab2 nak bukak nat, skru2 sume tu mmg fail
ditambah plak dengan bungalow besar bagak tu, 
berat nak angkat.. 
time kasih incek hubby...
tadi dah belanja dia mekD + mekFlurry horlickk..!
hehehehe


anak2 bulus pasnih dok luar aka blkg umh tp 
nak pasang tirai & canvas dari bunting yg terpakai..
amik kat opis, bunting tu thn 2010 punye barang..
dah x guna dah...so bek amik dari beli canvas..

semalam blk keje smpt ler beli sisal rope
survey jaring dawai xde plak..
kne carik lagi nampaknyer..

ari ni tangan dah ok dah, bleh pegang barang2 dah..
maknanya dah bleh wat keje..
jap g nak sambung balik sbb blkg bilik tu dah x panas dah 
ptg2 sikit cam nih..
hehehe


7 comments:

  1. .:: Alahai... Sian... Nasib baik sikit je, kalo melepuh, lagi sakit tu... ::.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu ler.... pedih jugak semalam jari gebuss tu sampai x bleh nak pegang2 barang..nak tlg2 incek hubby apetah lagi.. huhuhu..

      Delete
  2. wahh teruja nya!

    nnti upload gmbr ekk ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat biasa2 jerr..jari x berseni sangat...
      hehehehe.. nnt saya upload gambar...
      siang2 x smpt ambik gambar yg dah siap..
      mlm gelap plak...

      utk sementara ni, buat simple2 jer dulu.
      xde idea sangat... janji dorg x kne panas & tempias..
      next projek nak buat cat tunnel..
      byk tul angan2..hehehehe

      Delete
  3. wahh teruja nya!

    nnti upload gmbr ekk ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat biasa2 jerr..jari x berseni sangat...
      hehehehe.. nnt saya upload gambar...
      siang2 x smpt ambik gambar yg dah siap..
      mlm gelap plak...

      utk sementara ni, buat simple2 jer dulu.
      xde idea sangat... janji dorg x kne panas & tempias..
      next projek nak buat cat tunnel..
      byk tul angan2..hehehehe

      Delete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

meowwwinggggg